Ring os op,
​Tlf:
21 44 67 01

Opgaver udføres med minilæsser

Mangler du hjælp til flytning og placering af sten i haven, eller skal der flyttes materialer på byggepladsen, så ring til Dollerup Maskinstation.

En minilæsser er det oplagte valg til mange forskellige opgavetyper – især i landbruget. Her kan den være behjælpelig med håndtering af alt fra ensilage og udmugning til rengøring og andre arbejdsopgaver i landbruget, ligesom minilæsseren kan være en uovertruffen hjælp til bygge- og anlægsarbejde i alle andre typer erhverv.

Minilæsser til have og indkørsel

Når der skal graves ud til indkørsel eller have, er en minilæsser et godt redskab at være i besiddelse af. Når der graves ud, kan der ofte skjule sig store sten i jorden – sten der er umuligt tunge at flytte rundt på. Her kan vi være behjælpelige med vores minilæsser, der kan flytte stenen.

Derudover er minilæsseren ideel til flytning og placering af den nye belægning til indkørslen, terrassen eller haven, såfremt der er tale om tungt materiale.​

Udmugning af kalve- og hestebokse

Hos Dollerup Maskinstation varetager vi også mange opgaver for landmænd og rideskoler i forbindelse med udmugning af kalvebokse og hestebokse.

Vores minilæsser kan komme ind i alle typer stalde, uanset om pladsen og indgangene er trange.

Derudover varetager vi også opgaver med minilæsseren i forbindelse med flytning af byggematerialer i forbindelse med anlægs- og byggeprojekter. Hvad enten det er flytning af paller med eternit, stålplader, tagsten, tømmer eller andet byggemateriale, klarer vi opgaven.

Med en minilæsser får du en kraftig maskine, der kan effektivisere arbejdet i mange forskellige hverdagsopgaver. Kontakt os gerne på telefon 21 44 67 01, hvis du har brug for en minilæsser i området omkring Thisted, Nykøbing Mors eller resten af Nordjylland.

​Dollerup Maskinstation  -  Dollerupvej 4  -  7700 Thisted  -  Tlf.: 21 44 67 01  -  viggo@dollerupmaskinstation.dk